Key Criteria & Best Practices - how to Choose the Right?

morrowinemonet

New Member
My Regimen
Reaction score
-2
Мами й тати, привіт. Уже другий тиждень ламаю голову, чи варто відправляти сина в літній табір від Study.ua. Йому 12, він доволі комунікабельний, англійську вчить з другого класу, але за кордоном сам ще ніколи не був. Боюся, щоб не було сильного стресу чи навпаки — щоб не занудьгував. Ціни, звісно, «кусаються», тому хочеться розуміти, за що саме платимо і які реальні враження у батьків, чиї діти вже їздили. Хто має досвід?

Last edited:

eneria12

New Member
My Regimen
Reaction score
-1
Моя донька була минулого літа на мовному таборі від Study.ua в Великій Британії — ми обрали програму в Кембриджі. Скажу чесно, це був найкращий літній досвід у її житті. Група була добре підібрана за віком, постійний супровід кураторів, насичена програма: до обіду — заняття з англійської з носіями, після — екскурсії, квести, творчі проєкти. Особливо сподобалась атмосфера — все організовано «по-дорослому», але з турботою. Ми були на зв'язку щодня, тож я бачив, як вона буквально розквітала. І хоча спочатку теж були сумніви, але після поїздки вже замовили місце на цей рік. Ось тут детальніше можна подивитись умови і програми: навчання за кордоном— там є і відгуки, і фото з минулих таборів. Якщо маєш питання — пиши, з радістю поділюсь більше.

Last edited:

morrowinemonet

New Member
My Regimen
Reaction score
-2
Моя племінниця їздила з ними в табір до Німеччини. Їй дуже зайшло, особливо інтерактивні заняття й нові знайомства. Враження лишились яскраві, й мову підтягнула добре. Думаю, для підлітків це супер варіант.

Last edited: